26 december 2024 (volzet!)
€50 (3-gangen) - €57 (4-gangen)
Gerookte kalkoenfilet
gemarineerde vijgen – portdressing
Gravad lax
rode biet – gin – dillecrème
Paté van ree
witloofkonfijt
Coquille & scampi (+ € 2)
venkel – pernod
Bisque van kreeft (+ € 2)
brioche – rouille
Koninginnecrème
hoevekip – brunoise van fijne groentjes
Kabeljauwfilet
dillekorst – hollandaisesaus
Tournedos (+ € 5)
bundelzwammen – madeirasaus
Canard à l'orange
eendenborst – sinaasappel – port
Medaillons van wild zwijn
zuurkool – honing-mosterdsaus
Grand Dessert Noël
Sabayon (+ € 2)
Grand Marnier – vers fruit – roomijs
Perentaartje – val dieu – portstroop
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Do, Vr, Za: 17u - 23u
Ma, Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.