Menu

ONZE MENUKAART

Onze dinerkaart wisselt elk seizoen.
Hieronder vindt u een selectie uit ons huidige aanbod. 

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten


Gebraden rosbief – groene asperge – pecorino – daslookpesto


Tartaartje van kabeljauw & Hollandse garnalen – granny smith – avocadocrème


Aspergetaartje – camembert – hollandaise


Proeverijtje Vlaamse Goesting


Aspergeroomsoep – beenham – ei – peterselie


Blankenbergse vissoep

HOOFDGERECHTEN

Rack van Livarvarken – honing-mosterdsaus


Stoverij van lam – knolselderij – abrikozen


Gekonfijte eendenbout  appelsien – rozemarijn – frisse salade


Entrecôte van rund – kruidenboter

 

Vangst van de dag


Asperges à la flamande


Asperges met gebakken zalm & hollandaisesaus


Oostends vispannetje  – venkel – prei


Orecchiette met groene & witte asperges  – tuinkruidensaus – pecorino


Salade krokante geitenkaas  – spinazie – bladerdeeg – walnoten – honing

DESSERTS

Dessert ‘Vlaamse Goesting’ 
– banketbakkerscrème – rode vruchten
 – gebrand eiwitschuim


Tartelette van aardbei – crème patissière – vanillesaus


Duo van chocolade – chocolademousse – parfait van witte chocolade


Torentje van kletskoppen – pistacheijs – pralinéijs - toffeecrème


Sabayon van Grand Marnier – appelsien & seizoensvruchten – vanilleroomijs


Frans-Belgisch kaasplankje

LUNCH

Wekelijks wisselend lunchmenu – 2 of 3 gangen


Baguettes

Belgisch smoske, baguette carpaccio, focaccia caprese, baguette gerookte zalm


Soepen

aspergesoep, vissoep


Salades

caesarsalade, salade geitenkaas, salade vis


Toast Vlaamse Goesting

spek – champignon – ui – spiegelei


Vlaams stoofvlees met frietjes


Oostends vispannetje
salade – frietjes


 Pasta orecchiette met groene & witte asperges
– pecorino – tuinkruidensaus