Menu

ONZE MENUKAART

Onze dinerkaart wisselt elk seizoen.
Hieronder vindt u een selectie uit ons herfstaanbod. 

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten


Herfstsalade – serranoham – pas de Bleu – druiven – portdressing


Rogvleugel – kappertjes – citroen – boter


Gravad lax – dressing van roze peper & gin


Grotchampignons – knoflookroom – tuinkruiden


Bisque van kreeft – rouille – brioche


Pompoensoep – gember  – pompoenpitten


Bospaddenstoelensoep – kruidencrème

HOOFDGERECHTEN

Tournedos – paddenstoelen – truffeljus


Stoverij van hert – cranberries – paddenstoelen


Wangen van Ibérico varken
– bereid in Gulpener Herfstbock


Canard à l'orange  sinaasappel-portsaus


Kalfsoester  mosterd-vijgensaus

 

Vangst van de dag


Linguini scampi – pernodsaus – spinazie – tomaat


Tarbotine – rivierkreeftensaus


Zuiderse papardelle  – tomaat – paprika – courgette – mozzarella


Herfstquiche  – pompoen – feta – spinazie – tijm


...

DESSERTS

Dessert ‘Vlaamse Goesting’ 
– banketbakkerscrème – rode vruchten
 – gebrand eiwitschuim

Gebakje van peer en blauwe kaas – bramencoulis


Crème brûlée – kastanje – roomijs


Trifle van chocolade – pure chocolade – mascarpone – petit beurre


Coupe bosvruchten – vanilleroomijs – slagroom


Frans-Belgisch kaasplankje

LUNCH

Wekelijks wisselend lunchmenu – 2 of 3 gangen


Baguettes

Belgisch smoske, baguette carpaccio, focaccia caprese, baguette gerookte zalm


Soepen

tomatensoep, pompoensoep


Salades

Caesarsalade, salade Val-Dieu, salade vis


Vlaams stoofvlees met frietjes


 Biefstuk van Belgisch rund
– pepersaus – salade – frietjes


 Pasta groene groenten
– tuinkruidensaus – parmezaan


...