Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Salade gerookte eendenborst
– mango – cashew – portdressing
Pakketje gerookte zalm & forel – mierikswortelcrème
Zeeuwse kokkels – citroengras – chilipeper
Salade caprese – buffelmozarella – tomaat – basilicumpesto
Carpaccio van rode biet – geitenkaas – sinaasappel
Bisque van krab
Courgette-tomatensoep
– mascarpone – basilicum
Stoverij van Livarvarken – Blackwellsaus
Steak van diamanthaas – provençaalse saus
Kalfsribeye – tomatenboter – kruidensalade
Noorse visschotel – gerookte zalm, forel & paling – rivierkreeft – mosselen – garnalen – scampi
Vangst van de dag
Mosselen (in seizoen) – verschillende bereidingswijzen
Caesarsalade – hoevekip – krokante serranoham –ei – caesardressing – parmezaan – croutons
Zomerse groententaart – feta – zuiderse groenten – basilicum
Salade krokante val-dieu – spinazie – mesclun – rode vruchten – walnoten
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Parfait & mousse van aardbei – basilicumschuim
Trifle van chocolade – sinaasappelcurd
Panna cotta – mango – limoencrème
Roomijs met zomers fruit – vanilleroomijs
– verse zomerse vruchten
Frans-Belgisch kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u. U bent dan welkom voor één van volgende:
- Ons wekelijks wisselend lunchmenu
- Baguettes van de dag
- Soepen
- Salades
- Borrel & borrelhapjes
- Koffie & gebak
- Diner
Reserveren mag maar is niet nodig, we hebben 's middags bijna altijd plaats. Tot snel?
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Ma, Do, Vr, Za: 17u - 23u
Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.