Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Voorjaarspaté – eend – sinaasappel – pistache
Lentesalade witte asperges – gerookte zalm– gepocheerd ei – dillevinaigrette
Coquilles – bloedworst – appel
Tartaartje van makreel
ingemaakte komkommer – radijs – granny smith
Toast champignon – brioche – à la crème
Proeverijtje Vlaamse Goesting
Heldere ossenstaartsoep
Aspergecrème – ham – ei
Franse vissoep
Asperges flamande
Asperges gebakken zalm – hollandaise – krieltjes
Asperges & lamsfilet – rozemarijn-daslooksaus – krieltjes
Orecchiette groene & witte asperges – doperwten – kervelpesto – parmezaan
Tournedos – champignon-madeirasaus
Canard à l'orange
eendenborst –sinaasappel-portsaus
Kalfsribeye
Café de Paris kruidenboter – kruidensalade
Stoverij van lam
abrikozen – champignons – winterpeen
Vangst van de dag
Indische dahl
rode linzen – spinazie – naanbrood
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Aspergeparfait – rabarbercompote
Proeverijtje van chocolade
dame blanche – parfait van witte chocolade
– chocolademousse
Coupe praliné
hazelnootroomijs – nootjes – karamel – slagroom
Crêpes suzette – flensjes –
vanilleroomijs – Grand Marnier – sinaasappel
Kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u. U bent dan welkom voor één van volgende:
- Ons wekelijks wisselend lunchmenu
- Baguettes van de dag
- Soepen
- Salades
- Borrel & borrelhapjes
- Koffie & gebak
- Diner
Bel ons, mail ons of spring eens binnen!
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Do, Vr, Za: 17u - 23u
Ma, Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.