Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Paté van parelhoen – abrikozenchutney – pistache
Rosbief van kalf – bloemkool – picalilly
Krabcocktail – venkel – mango
Terrine van rog – lenteui – kappertjes
Gevulde artisjok – artisjokbodem – ratatouille van zuiderse groenten – pecorino
Bospeen-kokossoep – koriander
Portugese vissoep met zeevruchten
Diamanthaas– provençaalse saus
Poussin à l'estragon – dragonsaus – salade
Procureur van Livar – kruidenkorst
– mosterd-tijmsaus
Kalfsoester – morillesaus – akkerpaddenstoelen
Goesting van de chef & Vangst van de dag – dagelijks wisselend
Sliptongen – salade
Thaise groentencurry met jackfruit – jasmijnrijst
Gevulde canneloni – spinazie – ricotta
– tomaten-basilicumsaus – parmezaan
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Crêpes suzette – flensjes – vanilleroomijs –
Grand Marnier – sinaasappel
Koekskestaart – petit beurre
– crème au beurre – chocolade
Banana split – gebakken banaan
– vanilleroomijs – chocoladesaus
Cheesecake – cranberrycoulis
Kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u.
U bent dan welkom voor onze proeverijtjeslunch, koffie, dessert, soepen, ... onze dinerkaart is ook te verkrijgen.
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Do, Vr, Za: 17u - 23u
Ma, Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.