Diner

DINEREN IN GULPEN

Onze dinerkaart wisselt elk seizoen.
Hieronder vindt u een selectie uit ons huidige aanbod. 

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten


Vitello tonato kalfsrosbief – tomatensalsa – tonijncrème


Zalmpraline  gerookte zalm – rillette van forel – granny smith – mierikswortel


Scampi's in knoflookboter


Salade ardennaise jonge bladsla – pas de bleu – krokante ardennerham – walnoten – druiven – frambozendressing


Salade caprese – buffelmozzarella – tomaat – basilicumpesto 


Zeeuwse mosselsoep – bieslookcrème


Velderwtjessoep – crème fraîche – munt

HOOFDGERECHTEN

Diamanthaas – kruidenkorst – salsa verde


Stoverij van kalfssukade
sinaasappel – abrikozen – bospeen – tomaat 


Caesar salade – hoevekip – ei – pancetta – parmezaan – knoflookcroutons 


Lamsbrochette
rozemarijn-muntsaus – mediterraanse groenten


Mosselen
in het seizoen – diverse bereidingswijzen


Visplateau Vlaamse Goesting – gerookte zalm & paling – gebakken mosselen – langoustine – oester – sardines – ansjovis – scampi


Vangst van de dag


Geitenkaas-citrussalade

geitenkaas in krokant korstje – sinaasappel – grapefruit – avocado – limoendressing


Zuiderse groentenlasagne

aubergine – courgette – paprika – tomaat – feta

DESSERTS

Dessert ‘Vlaamse Goesting’ 
– banketbakkerscrème – rode vruchten
 – gebrand eiwitschuim


Panna cotta – aardbei – munt – meringue 


Dame noire – chocoladeroomijs
– chocoladesaus – amandelschilfers


Tiramisu
bitterkoekjes – sinaasappel – rozemarijn


Citroentaart – framboos – gebrand eiwitschuim


Kaasplankje

LUNCH

Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u. U bent dan welkom voor één van volgende:


- Onze proeverijtjeslunch

- Warme en koude baguettes

- Soepen

- Salades

- Borrel & borrelhapjes

- Koffie & gebak

- Diner