Diner

DINEREN IN GULPEN

Onze dinerkaart wisselt elk seizoen.
Hieronder vindt u een selectie uit ons huidige aanbod. 

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten


Paté van parelhoen – abrikozenchutney – pistache


Rosbief van kalf bloemkool – picalilly


Krabcocktail venkel – mango


Terrine van rog – lenteui – kappertjes


Gevulde artisjok – artisjokbodem – ratatouille van zuiderse groenten – pecorino


Bospeen-kokossoep – koriander


Portugese vissoep met zeevruchten

HOOFDGERECHTEN

Diamanthaas– provençaalse saus


Poussin à l'estragon – dragonsaus – salade 


Procureur van Livar – kruidenkorst
– mosterd-tijmsaus


Kalfsoester – morillesaus – akkerpaddenstoelen


Goesting van de chef & Vangst van de dag – dagelijks wisselend


Sliptongen – salade


Thaise groentencurry met jackfruit – jasmijnrijst


Gevulde canneloni – spinazie – ricotta
– tomaten-basilicumsaus – parmezaan

DESSERTS

Dessert ‘Vlaamse Goesting’ 
– banketbakkerscrème – rode vruchten
 – gebrand eiwitschuim


Crêpes suzette – flensjes – vanilleroomijs –
Grand Marnier – sinaasappel 


Koekskestaart – petit beurre
– crème au beurre – chocolade


Banana split – gebakken banaan
– vanilleroomijs – chocoladesaus


Cheesecake – cranberrycoulis


Kaasplankje

LUNCH

Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u.


U bent dan welkom voor onze proeverijtjeslunch, koffie, dessert, soepen, ... onze dinerkaart is ook te verkrijgen.


Lees meer >