Menu

ONZE MENUKAART

Onze dinerkaart wisselt elk seizoen.
Hieronder vindt u een selectie uit ons huidige aanbod. 

VOORGERECHTEN & SOEPEN

Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten


Salade gerookte eendenborst
– mango – cashew – portdressing


Pakketje gerookte zalm & forel – mierikswortelcrème


Zeeuwse kokkels – citroengras – chilipeper


Salade caprese – buffelmozarella – tomaat – basilicumpesto


Carpaccio van rode biet – geitenkaas – sinaasappel


Bisque van krab


Courgette-tomatensoep
– mascarpone – basilicum

HOOFDGERECHTEN

Stoverij van Livarvarken – Blackwellsaus


Steak van diamanthaas – provençaalse saus


Kalfsribeye  tomatenboter – kruidensalade


Noorse visschotel – gerookte zalm, forel & paling –  rivierkreeft – mosselen – garnalen – scampi

 

Vangst van de dag


Mosselen (in seizoen) – verschillende bereidingswijzen


Caesarsalade  – hoevekip – krokante serranoham –ei – caesardressing – parmezaan – croutons


Zomerse groententaart  – feta – zuiderse groenten – basilicum


Salade krokante val-dieu  – spinazie – mesclun – rode vruchten – walnoten

DESSERTS

Dessert ‘Vlaamse Goesting’ 
– banketbakkerscrème – rode vruchten
 – gebrand eiwitschuim


Parfait & mousse van aardbei – basilicumschuim


Trifle van chocolade – sinaasappelcurd


Panna cotta – mango – limoencrème


Roomijs met zomers fruit – vanilleroomijs

– verse zomerse vruchten


Frans-Belgisch kaasplankje

LUNCH

Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u. U bent dan welkom voor één van volgende:


- Ons wekelijks wisselend lunchmenu

- Baguettes van de dag

- Soepen

- Salades

- Borrel & borrelhapjes

- Koffie & gebak

- Diner


Reserveren mag maar is niet nodig, we hebben 's middags bijna altijd plaats. Tot snel?