Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Kaas- & garnaalkroket – tartaar van groentjes
Carpaccio van rode biet – cashew – peer – parmezaan – dressing van crème fraîche & mierikswortel
Portobello uit de oven – geitenkaas – ardennerham – tomaat – walnoten – appel
Tartaartje zalm – rode biet – granny smith – mosterd-dillecrème
Aardpeer-pastinaaksoep – wilde paddenstoelen
Bisque van kreeft – brioche – rouille
Tournedos – cognac-pepersaus
Parelhoen au vin rouge – appel – paddenstoelen
Varkenswangetjes – peperkoek – stroop –
saus van Gulpener Herfstbock
Oostends vispannetje
zalm, kabeljauw & zeewolf – prei – venkel
Goesting van de chef & Vangst van de dag – dagelijks wisselend
Linguini truffel
spinazie – paddenstoelen – truffel – parmezaan
Quiche van pompoen & spruitjes
ricotta – rode ui – pompoenpitten – salie
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Crêpes suzette – flensjes – vanilleroomijs –
Grand Marnier – sinaasappel
Crumble van appel & cranberry – vanilleijs
Crème brûlée – tonka – sinaasappel – vanille
Chocoladetaart – mandarijn – rozemarijn
Kaasplankje
Op zondag zijn wij geopend vanaf 12u.
U bent dan welkom voor onze proeverijtjeslunch, koffie, dessert, soepen, ... onze dinerkaart is ook te verkrijgen.
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Zondag: 12u - 23u
Do, Vr, Za: 17u - 23u
Ma, Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.