Carpaccio Vlaamse Goesting – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Gebraden rosbief – groene asperge – pecorino – daslookpesto
Tartaartje van kabeljauw & Hollandse garnalen – granny smith – avocadocrème
Aspergetaartje – camembert – hollandaise
Proeverijtje Vlaamse Goesting
Aspergeroomsoep – beenham – ei – peterselie
Blankenbergse vissoep
Rack van Livarvarken – honing-mosterdsaus
Stoverij van lam – knolselderij – abrikozen
Gekonfijte eendenbout – appelsien – rozemarijn – frisse salade
Entrecôte van rund – kruidenboter
Vangst van de dag
Asperges à la flamande
Asperges met gebakken zalm & hollandaisesaus
Oostends vispannetje – venkel – prei
Orecchiette met groene & witte asperges – tuinkruidensaus – pecorino
Salade krokante geitenkaas – spinazie – bladerdeeg – walnoten – honing
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Tartelette van aardbei – crème patissière – vanillesaus
Duo van chocolade – chocolademousse – parfait van witte chocolade
Torentje van kletskoppen – pistacheijs – pralinéijs - toffeecrème
Sabayon van Grand Marnier – appelsien & seizoensvruchten – vanilleroomijs
Frans-Belgisch kaasplankje
Wekelijks wisselend lunchmenu – 2 of 3 gangen
Baguettes
Belgisch smoske, baguette carpaccio, focaccia caprese, baguette gerookte zalm
Soepen
aspergesoep, vissoep
Salades
caesarsalade, salade geitenkaas, salade vis
Toast Vlaamse Goesting
spek – champignon – ui – spiegelei
Vlaams stoofvlees met frietjes
Oostends vispannetje
salade – frietjes
Pasta orecchiette met groene & witte asperges
– pecorino – tuinkruidensaus
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Za, Zo: 12u - 23u
Ma, Do, Vr: 17u - 23u
Di, Wo: gesloten
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.