Carpaccio Bleu Belge – rucola – truffelcrème – parmezaan – pijnboompitten
Gravad lax – zeekraal – mosterd-dillecrème
Salade caprese – tomaat – buffelmozarrella –basilicumpesto
Scampi's in knoflookboter
Ardennerham & meloen – Pas de Bleu kaas
Langoustinesoep – rouille – brioche
Spinaziesoep – snippers van gerookte zalm
...
Mosselen – diverse bereidingswijzen
Goesting van de chef – elke dag anders
Bavette Bleu Belge – truffel-shiitakesaus
Entrecote van Kuusj streekvarken – van de grill – tomatenboter – kruidensalade
Ardense tournedos – stroganoffsaus
Stoofpotje van hoevekip & oude geuze – salade met walnoten & abrikoos
Noorse visschotel – zalm – forel – rivierkreeft
– paling – mosselen – garnalen – scampi's
Sliptongen – salade
Thaise groentencurry – groene curry
– koriander – rijst
Zomerse penne – courgette – zongedroogde tomaatjes – spinazie – cashew – pesto – parmezaan
...
Dessert ‘Vlaamse Goesting’
– banketbakkerscrème – rode vruchten
– gebrand eiwitschuim
Panna cotta – framboos
Limoenmousse – munt – pistache
Chocolademoulleux – vanilleroomijs
Roomijs praliné – saus van butterscotch – noten
Belgisch kaasplankje
Diverse koffiebereidingen & likeurtjes
...
Lunchplankje
– Soep naar keuze – baguette naar keuze
– begeleidend slaatje
Diverse baguettes, croques, soepen, salades
Koninginnehapje
Vlaams stoofvlees met frietjes
Schnitzel van Kuusj streekvarken
of Biefstuk van bleu belge
– champignonroomsaus of pepersaus
– salade – frietjes
...
© Vlaamse Goesting. Alle rechten voorbehouden.
RESERVEREN
Reserveren kan via de knop rechtsonder. Grotere groep of een vraag? Vul ons contactformulier in.
OPENINGSUREN
Donderdag - zondag: 11u - 22u
Maandag: 17u - 22u
Dinsdag - woensdag: gesloten