Verhaal

ONS VERHAAL

Verwennerij & Vlaamse gezelligheid in Gulpen

VLAAMSE GOESTING

Wie Vlaamse Goesting zegt, zegt Veronique Noyen. Op 6 juli 2018 opende zij de zaak met een duidelijke missie: haar gasten in de watten leggen met verrassende, kwaliteitsvolle gerechten in een gezellige omgeving.


Veronique heeft 20+ jaren ervaring in Vlaamse en Nederlandse keukens, waaronder 8 als chef-kok. Ze woont ondertussen al 18 jaar in Gulpen & vond de tijd rijp om het dorp kennis te laten maken met haar kook-

& restaurantkunsten!


Samen met een ervaren topteam wordt er in de Dorpsstaat hard gewerkt om u een gezellige & heerlijke middag of avond te bezorgen. Ons aanbod blijft nooit lang hetzelfde: elk seizoen staan er weer enkele nieuwe verrassingen voor u klaar. 


Tot snel voor een lekker hapje & drankje aan ÊÊn van onze tafeltjes?

NIEUWSBRIEF


Krijg updates over onze evenementen, nieuwe gerechten & andere nieuwtjes. 

 
 
 

WAARVOOR KAN JE BIJ ONS TERECHT?

Goesting in een goeie koffie? In een wijntje of biertje met een borrelhapje? Een overheerlijke lunch? Of goesting in een culinaire avond met alles erop en eraan? Bij ons zit u goed! Onze menukaart ontdekt u hier.

Lunch, diner, borrel


Elke zondag kan u heerlijk bij ons komen lunchen.  Lekker dineren kan van donderdag tot en met maandag. U bent ook steeds welkom voor een lekker drankje.

Feest


Een feestje organiseren? Bespreek samen met ons de mogelijkheden. Verjaardagen,  familiefeestjes, verenigingsevenementen, ... Het kan allemaal. Bel/mail ons met uw idee.

Koffietafel


Wij verzorgen jullie koffietafels met liefde, tot in de puntjes. Je kan deze helemaal naar wens met ons bespreken.

WAT ONZE GASTEN OVER ONS ZEGGEN 

We zijn supertrots op al het moois dat over ons wordt verteld online.

Hieronder delen we een paar recensies waar we gelukkig van worden!

EEN STUKJE VLAANDEREN
IN GULPEN


”Heerlijk gegeten. Van voorgerechtjes tot de nagerechtjes.... Top ! Supervriendelijke bediening. Compliment aan het hele team. Een stukje Vlaanderen in het mooie Gulpen. 👍”


Bart B.

- Recensie op Google 

VEEL LOF VOOR DIT RESTAURANT


“De chef komt uit Vlaanderen en dat proef je zeker terug in de gerechten. Bedankt voor de fijne avond met bijpassende wijnen.”


R.P. Ponsen

- Recensie op Tripadvisor

EEN ADRES OM
NIET TE VERGETEN


“Onweerstaanbaar heerlijke gerechten: de Noorse visschotel was rijk van smaak door de grote variatie aan vissoorten. Een adres om niet te vergeten.”


Yvonne

- Recensie op Bookdinners